2011. április 2., szombat

Tekla a Dunán

Ma egy kiadós kirándulós napot töltöttünk 3-an együtt kiegészítve barátokkal a természetben.
Tekla már a csónakházhoz biciklivel érkezett. Az Apukájával ült egy bringán és csodásan feszített a gyerekülésben.
Így ni:

Mivel 10 körül volt a gyülekező a délelőtti alvásideje kezdetén, ezért odafele elaludt a biciklisülésben és utána a csónakház büféjében még vagy fél órát aludt az asztalon, míg mindenki evett, ivott.
Majd kezdődött az evezés. A program hasonlóan alakult, mint 4 hetes korában: Lupa szigetét kerültük meg, megállva Sanyi bácsinál egy sörre, majd vissza a csónakházba. 
Evezés közben nem igazán tudtam fotózni, de a Lupa szigeti piknikről készültek képek.

Az Apja le is vetkőztette a napfényben...
Rosszcsont a fán

Család

Előzetes várakozásaimat felülmúlóan nagyszerűen viselte a megpróbáltatásokat. A 4 hetes evezéssel ellentétben - mikor átaludta az utat oda is és vissza is - most végig szórakoztatni kellett, persze nézelődött, élvezte ahogy a csónak ringatott minket, ahogy a kacsákat mutogattam, de végig kézben volt odafele, visszafelé pedig az élményektől elfáradtan sikerült elaltatnom a csónak aljában kialakított kis fészekben. 
Visszaérkezés után beültünk a közeli kis vendéglőbe, ahol az udvaron már ült egy 10 hónapos kislány, ezért Tekla is itt kapott helyet. A két bébi egymás kezéből kiszedve majdhogynem veszekedett egy kulcscsomóért, majd miután mindkettőnek lett saját, jól eljátszottak egymás mellett.

 Majd haza biciklivel:



Így zárult ez a napfényes szombat.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése